Hanna Loffart

Vilken mysig dag det blev!

Vi har haft en riktig mysdag. Barnen har varit på strålande humör, båda två – samtidigt! Hihi. När Thexas sov middag så började jag fixa med det där skåpet jag pratat om. Skruva bort grejer, sandpappra, maskera med tejp och börja grundmåla. Efter en liten stund kom Thristan ut och vill hjälpa till – i bara kalsonger och Foppatofflor. Han förklarade snällt att det var bättre att han var naken och målade än att han smutsade ner kläderna så jag behövde tvätta dom. Sötunge! Så där satt han i trapphuset och målade skåp i bara kallingar. Haha. Det gick så bra så, ända tills han råkade sätta hela huvudet mot det han nyss målat och blev vithårig. Fort som sjutton in i duschen och tvätta bort det. Vi lyckades. Sen fick jag måla färdigt själv – han behövde visst tvätta sina bilar.

Thristan åkte iväg vid 17 till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Vi andra åkte ut till mamma och c/o där Amanda skulle klippa Emil. När han var klippt och klar så fick vi i oss lite kaffe och åkte hemåt.

Och ikväll har vi faktiskt sett EN HEL FILM tillsammans. Crossroads med Britney Speats. Haha. Det bästa vi kunde hitta i ”filmsamlingen” typ. Nu har Emil bett om att få vila på soffan i 20 minuter så jag passar på att blogga lite under tiden. Han vill alltid sova lite på soffan innan han lägger sig i sängen. Mysko.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats