Hanna Loffart

you found me when no one else was lookin´.

is this a dream? if it is, please dont wake me from this high .

jag har så svårt att beskriva hur jag känner. och det är inte det att jag inte känner alls, eller att jag inte vet vad jag känner. jag känner bara så otroligt mycket och starkt, förstår du mitt dilemma? jag vet verkligen inte vad eller hur jag ska göra för att han ska förstå. hela min kropp bubblar av en massa känslor som vill ut, ut, ut. jag vill verkligen ge honom allt. det mesta, bästa och allt. och jag som aldrig blir kär. ha. den här gången har hjärtat verkligen lurat hjärnan. jag som aldrig faller för någon. jag som är en sån där som blir intresserad av någon, men om den personen sen blir intresserad, då backar jag. inte bara backar, jag vänder mig om och springer, kutar, fort som fan. men med tobias är det annorlunda. jag springer inte. jag tänker aldrig springa från honom.

you found me when no one else was lookin. how did you know just where i would be? yeah, you broke through all of my confusion, the ups and the downs and you still didnt leave. i guess that you saw what nobody could see. you found me.

helgen har varit sjuk, helt jävla sjuk. det där om att dricka glömskedrycker, tok vi (jag) på fullaste (blink, blink) allvar. fredag hos johanna, grattis darling, och lördags hos mig. trashad lägenhet eller vad? för mycket alkohol för vissa som somnade på köksgolvet, no names. hade trevligt på stadshotellet, fastän tobias inte var med ute. mycket kladd från vissa insekter bara. (att skriva i gåtor är bra) hur som helst, lite ångest från helgen, som vanligt. minnesluckor och dyligt. men vad fan, på fredag går vi påt igen. inflyttningsfest hos bejjan och blenda i örebro.saknar dom faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats